Oneffenheden wegwerken

Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen, maar zitten er beschadigingen of oneffenheden in? Dan kunt u deze laten egaliseren door A1 Renovatie.

Wij egaliseren alle soorten vloeren, zoals hout, beton, tegelvloeren en plavuizen. Uw beschadigde of oneffen vloer zal door deze behandeling weer uitstekend geschikt zijn voor het leggen of plaatsen van alle soorten vloeren.

Heeft u een vraag over egalisatiewerk of wilt u vrijblijvend een offerte laten opmaken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op.

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over egalisatiewerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om een offerte prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een uurtarief. Voor egalisatiewerk op uurtarief rekenen wij een tarief van €42,50 per uur. Dit is exclusief materialen en exclusief 21% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.