Vakkundige monteurs

Heeft u een prachtige aankoop gedaan, maar heeft u geen tijd om dit zelf te monteren? Of wilt u geen torenhoge bedragen betalen voor de montage door de monteurs van het bedrijf waar u de aankoop hebt gedaan? Dan helpen wij u graag verder. Of het nou een ikea kast is, of een complete keuken, of wat voor meubel dan ook, wij kunnen dit vakkundig voor u monteren.

Ook voor de de-montage van uw meubelen of keukens kunt u een beroep doen op de vakkundige monteurs van A1 Renovatie.

Heeft u een vraag over montagewerk of wilt u vrijblijvend een offerte laten opmaken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op.

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over montagewerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om een offerte prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een uurtarief. Voor montagewerk op uurtarief rekenen wij een tarief van €42,50 per uur. Dit is exclusief materialen en exclusief 9% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.