Stukadoor Baarn

Stukadoor Baarn voor professioneel stucwerk

Stukadoor Baarn? A1 Renovatie helpt u graag bij het adviseren en realiseren van prachtig gestucte wanden en plafonds. Wilt u met stucwerk de wanden strak maken, zodat u deze kunt schilderen of behangen? Of wilt u juist een wand met een prachtig gestucte patroon erin? Dit is allemaal mogelijk. U kunt rekenen op echt vakmanschap en ervaren stukadoors.

Op deze pagina vertellen we u meer over de verschillende soorten stucwerk en de tarieven die daarbij horen. Bent u al goed geïnformeerd en wilt u meteen een offerte aanvragen voor een stukadoor in Baarn? Klik op de ‘offerte aanvragen’ button hieronder.

Sausklaar stucwerk: Met sausklaar stucwerk zorgen wij dat uw wanden en plafonds glad en zonder oneffenheden worden opgeleverd, zodat u deze kunt schilderen.

Spackspuiten: Spackspuiten is populair, omdat het voordelig en efficiënt is. Wet een spuitmachine worden er 2 lagen stucwerk aangebracht. De eerste laag is voor de ondergrond, de tweede voor de korrel.

Sierpleister is een stucwerk die een structuur achterlaat op de muren. Met de granietkorrels die in stucwerk zijn verwerkt kunnen we een unieke en mooie structuur realiseren op uw wanden.

Kosten stukadoor in Baarn

Bij Stukadoorsbedrijf A1 Renovatie hebben we 2 methodes om de prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een m2 prijs. Onderstaande tarieven zijn inclusief materialen en exclusief 9% btw.

Stucwerk soortPrijzen per m2
Behangklaar stucen€15,00
Sausklaar stucen€17,50
Sierpleister (spachtelputz)€18,00
Plafond stucen€20,00
Raapwerk (dik stucen)€27,50
Buitenstucwerk€75,00

Vraag meteen een offerte aan voor prachtig stucwerk in Baarn

Voordelen stucwerk

Het laten stucen van uw wanden en plafonds kent vele voordelen. Hieronder de meeste bekende voordelen:

  • Kan voordelig uitkomen
  • Mooie en strakke wanden
  • Kan ook meteen afwerking zijn
  • Kleurechte uitstraling
  • Ziet er indrukwekkend uit
  • Valt onder de BTW korting

Stukadoorsbedrijf in Baarn – Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over stucwerk. Heeft u een andere vraag? vul dan het contactformulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk.

De prijs van het stucwerk wordt bepaald door het soort stucwerk en de dikte die aangebracht moet worden. De dikte van het stucwerk wordt bepaald door de oneffenheden in de ondergrond.

Dit is afhankelijk van het stucwerk. Met spachtelputz en sierpleisters kan dit wel, met glad pleisterwerk kan dit niet.

Ja, dat kan! Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder en is een mooi alternatief voor tegels. Er zijn een paar zaken waar rekening gehouden moet worden, zoals de ondergrond en stucsoort. Wij leggen u dit graag in details uit.

Nee, dit doen wij niet. Almere zit op een steenworp afstand van ons kantoor en zit bij ons tarief inbegrepen.

Stucwerk projecten