Badkamer en toilet renovatie

Daar waar vroeger de badkamer en toilet voornamelijk functioneel moesten zijn, wordt er tegenwoordig meer waarde gehecht aan design, comfort en luxe. Bij A1 Renovatie zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en installeren van leidingen, tegelwerk, watervast stucwerk, elektra en alle overige werkzaamheden die nodig zijn bij het renoveren van badkamers en toiletten.

Wanneer wij klaar zijn, wordt het bezoeken van de toilet of badkamer een compleet nieuwe ervaring voor u.

Wij weten hoeveel keuzes u moet maken bij het renoveren van uw badkamer en toilet. Wilt u hierin geadviseerd worden of wilt u vrijblijvend een offerte laten opmaken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op.

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over tegelwerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om een offerte prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een uurtarief. Voor renovatie op uurtarief rekenen wij een tarief van €42,50 per uur. Dit is exclusief materialen en exclusief 9% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Sanitair renovatie projecten