Schilderen is vakwerk

Voor professioneel binnen- en buitenschilderwerk kunt u een beroep doen op de vakschilders van A1 Renovatie. Onze schilders zijn ervaren, vakkundig en gaan verantwoordelijk om met uw woning of bedrijfsruimte. Verder werken wij alleen met kwalitatieve producten, zodat u lang kunt genieten van het schilderwerk.

Binnenschilderwerk is ongeveer tussen de 7 en 10 jaar jaar toe aan een nieuwe laag verf. Plekken die intensiever gebruikt worden, zoals de trap, vragen over het algemeen vaker om onderhoud. Binnenschilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur, maar ook voor de duurzaamheid.

Buitenschilderwerk is bedoeld om uw woning of bedrijfspand er goed uit te laten zien, maar vooral ook als bescherming tegen de weersinvloeden, zoals de zon en regen. Door buitenschilderwerk behoudt u de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand en kunt u veel schade voorkomen.

BinnenwerkBuitenwerk
MurenMuren
PlafondDakkapel
TrappenSchuttingen
DeurenDeuren
KozijnenKozijnen

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over schilderwerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om de prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een m2 prijs. Voor schilderwerk op uurtarief rekenen wij een uurtarief van €39,75. Dit is exclusief materialen en exclusief 9% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Opgeleverd werk