Vakkundig timmerwerk

Voor professioneel timmerwerk kunt u een beroep doen op de timmermannen van A1 Renovatie. Onze timmermannen zijn ervaren, vakkundig en gaan verantwoordelijk om met uw woning of bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in de meest veelzijdige en complexe timmerklussen. Zo kunt u ons inzetten voor:

  • een complete renovatie
  • afbouw timmerwerk
  • bouw deuren en kozijnen
  • bouw dakkapel en dakramen
  • aanbouw woning

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over timmerwerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om een offerte prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een uurtarief. Voor timmerwerk op uurtarief rekenen wij een tarief van €39,75 p/u. Dit is exclusief materialen en exclusief 21% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Recente projecten