Professionele tegelzetters

Wij hebben gespecialiseerde tegelzetters, met uitgebreide kennis en ervaring in hun vak. Bij elke klant zetten we ons opnieuw in voor het leveren van een prachtig eindresultaat tegelwerk. In welke ruimte dan ook, hoe groot of klein het project is, wij garanderen een prachtig eindresultaat. Wij werken met allerlei soorten tegels voor voor onder andere:

  • badkamers
  • huiskamervloeren
  • toiletten
  • commerciële ruimtes
  • wanden

Weet u nog niet wat voor soort tegels u nodig hebt en wilt u daarin geadviseerd worden? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over tegelwerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in met uw vraag, waarna wij u zullen beantwoorden.

Wij hebben 2 methodes om een offerte prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een uurtarief. Voor tegelwerk op uurtarief rekenen wij een tarief van €39,75 p/u. Dit is exclusief materialen en exclusief 9% btw.

Door een slimme planning, trachten wij altijd binnen 2 tot 3 weken te kunnen beginnen, nadat u akkoord heeft gegeven. Uiteraard kunnen wij dit niet als definitieve periode aanhouden, aangezien het soms enorm druk is en wij deze 2 – 3 weken niet kunnen garanderen.

Jazeker, het laten opmaken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Tegelwerk projecten