Stukadoor Amersfoort

Stukadoor Amersfoort voor vakkundig & professioneel stucwerk

Stukadoor in Amersfoort nodig? Stukadoorsbedrijf A1 Renovatie is gespecialiseerd in het stucen van wanden en plafonds, in droge en vochtige ruimtes, zowel binnen als buiten. Wij hebben liefde voor het stukadoorsvak en dat ziet u terug in het eindresultaat én onze service. Weet u nog niet welke stucwerk u nodig hebt? Geen probleem, wij adviseren u gratis en vrijblijvend.

Op deze pagina vertellen we u meer over de verschillende soorten stucwerk en de tarieven die daarbij horen. Bent u al goed geïnformeerd en wilt u meteen een offerte aanvragen voor een stukadoor in Amersfoort? Klik op de ‘offerte aanvragen’ button hieronder.

Sausklaar stucwerk: Deze stucsoort is ideaal wanneer u de wanden en plafonds wilt laten schilderen, maar deze nog gaten en oneffenheden bevatten. Met sausklaar stucwerk zorgen we dat uw wanden en plafonds weer superstrak worden

Spackspuiten: Spackspuiten is populair, omdat het voordelig en efficiënt is. Wet een spuitmachine worden er 2 lagen stucwerk aangebracht. De eerste laag is voor de ondergrond, de tweede voor de korrel.

Sierpleister is een stucwerk die een structuur achterlaat op de muren. Met de granietkorrels die in stucwerk zijn verwerkt kunnen we een unieke en mooie structuur realiseren op uw wanden.

Kosten stukadoor in Amersfoort

Bij Stukadoorsbedrijf A1 Renovatie hebben we 2 methodes om de prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een m2 prijs. Onderstaande tarieven zijn inclusief materialen en exclusief 9% btw.

Stucwerk soortPrijzen per m2
Behangklaar stucen€15,00
Sausklaar stucen€17,50
Sierpleister (spachtelputz)€18,00
Plafond stucen€20,00
Raapwerk (dik stucen)€27,50
Buitenstucwerk€75,00

Vraag meteen een offerte aan voor prachtig stucwerk in Amersfoort

Voordelen stucwerk

Het laten stucen van uw wanden en plafonds kent vele voordelen. Hieronder de meeste bekende voordelen:

  • Kan voordelig uitkomen
  • Mooie en strakke wanden
  • Kan ook meteen afwerking zijn
  • Kleurechte uitstraling
  • Ziet er indrukwekkend uit
  • Valt onder de BTW korting

Stukadoorsbedrijf in Amersfoort – Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over stucwerk. Heeft u een andere vraag? vul dan het contactformulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk.

De prijs van het stucwerk wordt bepaald door het soort stucwerk en de dikte die aangebracht moet worden. De dikte van het stucwerk wordt bepaald door de oneffenheden in de ondergrond.

Dit is afhankelijk van het stucwerk. Met spachtelputz en sierpleisters kan dit wel, met glad pleisterwerk kan dit niet.

Ja, dat kan! Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder en is een mooi alternatief voor tegels. Er zijn een paar zaken waar rekening gehouden moet worden, zoals de ondergrond en stucsoort. Wij leggen u dit graag in details uit.

Nee, dit doen wij niet. Almere zit op een steenworp afstand van ons kantoor en zit bij ons tarief inbegrepen.

Stucwerk projecten