Stukadoor Hilversum

Stukadoor Hilversum voor vakkundig & professioneel stucwerk

Voor vakkundige en betrouwbare stukadoors in Hilversum bent u bij ‘Stukadoorsbedrijf A1 Renovatie’ aan het juiste adres. Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in sausklaar stucwerk, spackspuiten en sierpleisters. Stucwerk komt in vele soorten, kleuren en afwerkingen. Weet u nog niet welk stucwerk het beste in uw woning past? Wij adviseren u hier gratis en vrijblijvend over.

Op deze pagina vertellen we u meer over de verschillende soorten stucwerk en de tarieven die daarbij horen. Bent u al goed geïnformeerd en wilt u meteen een offerte aanvragen voor een stukadoor in Hilversum? Klik op de ‘offerte aanvragen’ button hieronder.

Sausklaar stucwerk: Wilt u uw muren of plafonds laten schilderen, maar zitten deze vol oneffenheden? Dan is sausklaar stucwerk ideaal om de wanden en muren strak te maken.

Spackspuiten: Spackspuiten is populair, omdat het voordelig en efficiënt is. Wet een spuitmachine worden er 2 lagen stucwerk aangebracht. De eerste laag is voor de ondergrond, de tweede voor de korrel.

Sierpleister is een stucwerk die een structuur achterlaat op de muren. Met de granietkorrels die in stucwerk zijn verwerkt kunnen we een unieke en mooie structuur realiseren op uw wanden.

Kosten stukadoor in Hilversum

Bij Stukadoorsbedrijf A1 Renovatie hebben we 2 methodes om de prijs te bepalen. De eerste methode is een vaste prijs op basis van het te verrichten werk, de tweede methode is op basis van een m2 prijs. Onderstaande tarieven zijn inclusief materialen en exclusief 9% btw.

Stucwerk soortPrijzen per m2
Behangklaar stucen€15,00
Sausklaar stucen€17,50
Sierpleister (spachtelputz)€18,00
Plafond stucen€20,00
Raapwerk (dik stucen)€27,50
Buitenstucwerk€75,00

Vraag meteen een offerte aan voor prachtig stucwerk in Hilversum

Voordelen stucwerk

Het laten stucen van uw wanden en plafonds kent vele voordelen. Hieronder de meeste bekende voordelen:

  • Kan voordelig uitkomen
  • Mooie en strakke wanden
  • Kan ook meteen afwerking zijn
  • Kleurechte uitstraling
  • Ziet er indrukwekkend uit
  • Valt onder de BTW korting

Stukadoorsbedrijf in Hilversum – Veelgestelde vragen

Hieronder de meestgestelde vragen over stucwerk. Heeft u een andere vraag? vul dan het contactformulier in en wij antwoorden u zo snel mogelijk.

De prijs van het stucwerk wordt bepaald door het soort stucwerk en de dikte die aangebracht moet worden. De dikte van het stucwerk wordt bepaald door de oneffenheden in de ondergrond.

Dit is afhankelijk van het stucwerk. Met spachtelputz en sierpleisters kan dit wel, met glad pleisterwerk kan dit niet.

Ja, dat kan! Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder en is een mooi alternatief voor tegels. Er zijn een paar zaken waar rekening gehouden moet worden, zoals de ondergrond en stucsoort. Wij leggen u dit graag in details uit.

Nee, dit doen wij niet. Almere zit op een steenworp afstand van ons kantoor en zit bij ons tarief inbegrepen.

Stucwerk projecten